Inloggen

Hulp bij Inloggen

Om je in te kunnen schrijven voor één of meerdere van onze scholingen en inzicht te krijgen in je gegevens dien je eerst in te loggen. Hiervoor heb je twee dingen nodig: een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gebruikersnaam is het mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven. Meestal is dit het mailadres waarop je ook onze nieuwsbrief ontvangt. Je wachtwoord kun je opvragen door de onderstaande stappen te doorlopen. 

  1. Klik hierboven op ' Wachtwoord opvragen'
  2. Vul je gebruikersnaam in. Dit is het mailadres waarop je onze nieuwsbrief ontvangt. 
  3. Klik op 'aanvragen'. Binnen een werkdag ontvang je een mail. Bij gebruik van een Gmail, Hotmail of Outlook mailadres kan de bezorging langer duren. Klik op de link in de mail, maak een wachtwoord aan en log in op het klantportaal. Als je geen mail ontvangt, dan kan dit twee redenen hebben:

Reden 1: je staat in ons systeem geregistreerd met een ander mailadres dan dat je hebt ingevuld. 

Reden 2: je staat nog niet geregistreerd in ons systeem. Is dat het geval, klik dan in het menu hierboven op 'Accountregistratie' en vul je gegevens in. Binnen drie werkdagen ontvang je een mail. Klik op de link in de mail, maak een wachtwoord aan en log in op het klantportaal.

Let op: Inschrijven voor andere scholingen kan in het vervolg met het door jou gekozen wachtwoord. De accountregistratie hoef je maar één keer uit te voeren. Bewaar je wachtwoord dus goed!